Gäddhäng & kalla fötter..

Den rubriken låter nästan som en buskis på Vallarna men det är det inte…

image
Jag är väl vad man skulle betrakta som en hyfsat smal person och det är jag väl i och för sig tacksam för.. Men sak kommer jag inte undan, det förbannade gäddhänget armarna envisas med att ha. Var ju hos skräddaren i dag & provade klänningen för uppläggning – den satt superbra och allt kändes bra utom just det..gäddhänget.

image
Lär ju inte hjälpa att rusa iväg i morgon bitti och köpa ett par hantlar. Kommer nog inte ge något större resultat till på onsdag, för att inte tala om lördagens bröllop.. Tur att det finns sjalar, de kan ju åtminstone hjälpa en att dölja det värsta.

image
Sedan har vi det här med fötterna.. Nu när supervärmen försvunnit börjar jag omgående att frysa om fötterna, främst inne. Finns nog ingen som har så många fleccesockor som jag, ibland måste jag till och med sova med små strumpor. Normalt? Inte riktigt..

image
Längtar därför lite extra till Marbella i dag. Långa strandpromenader, får väl börja veva på armarna när jag går så att gäddhänget får sig en match. Jag slipper frysa om fötterna.
Gäddhänget som är kvar har i alla fall lite färg i Marbella och är inte kritvitt.. Vilket påminner mig om att jag bara måste hitta en bra Brun utan sol.. Min färgstarka klänning kommer inte att göra sig mot mina vita gäddhängsarmar det är ett som säkert. Måste bara få till lite färg på armarna sk ”damage control”..

Kram