Löpsedlar, Val & Efter..

Det här med löpsedlar på kvällstidningar och sk skvallerpress upphör aldrig att förvåna.
Men tyvärr är det väl så att de professionella tidningsmakarna bara gör det de är bäst på, dvs skapa tidningar som säljer. Valde på måfå ut några löpsedlar:
image
Jaha, det var ju tråkigt för Carola men är det av allmännyttig information? Jag vet ju inte vad som stod i artikeln men det var garanterat ganska odramatiskt alltihop..

image
Det här tar nog nästan priset som mest ointressanta löpsedel, det kan ju bara inte vara någon utom de inblandade som är så intresserade av den här informationen.

image
Sedan har vi den här typen löpsedel som växlar i storleken på texten så att man blir helt missledd, i det här fallet läser man ju bara att Göran Persson botar cancer. Tänk om det ändå vore sant, då skulle han sannerligen göra nytta och på riktigt vara min hjälte.

image
Det är ju som bekant valår i år. Valdeltagandet i EU-valet var i förhållande till tidigare högre. Till Riksdagsvalet har vi ju alltid ett högt valdeltagande och kommer med all sannolikhet att ha det i år oxå. Det är inte OK att inte bry sig, det är väl självklart att vi ska vår medborgerliga plikt på allvar och rösta i åtminstone riksdagsvalet. Det är inte ok att inte rösta och sedan gå omkring och gnälla och ha synpunkter på både det ena och det andra. Man får rösta hur man vill, bara man röstar. Men röstar men på Sverigedemokraterna är det helt ok om man hoppar över att rösta och stannar hemma i soffan.

image
Är det bara jag som tycker att valdebatten känns tunnare i år? Läser väl för lite vettiga tidningar & TV tittar jag ju i princip aldrig på. Men håller mig uppdaterad via diverse appar och tycker mest att det handlar om mord, kändisar som gjort något osv och rätt så lite om att det faktiskt är ett viktigt val om lite drygt en månad. Men takten kanske ökar eller så är det jag som är helt ”off”

image
Valet är ju en viktig fråga men annars svämmar det över med oviktiga tester på Facebook och lite överallt. Såg tidigare att man skulle ta första bästa bok, slå upp sidan 45 och det första ordet på den sidan skulle beskriva ens kärleksliv. Jag gjorde det och vad hittade jag då för ord? Efter. Så nu vet jag det.

image
Så det här får väl bli kvällens slutord så att jag nästa gång slår upp sidan 45 i någon bok hittar ett lite roligare ord än Efter..

Kram