Nu ska jag..

image
..ta igen kite förlorad sömn.. Somnade vid 04.00!ochbvaknade vid 07.00. Tant eller ej men det är långt ifrån vad klarar mig på en natt. Har ångat på sedan 07.00 så nu ska jag sova 1,5 timme så att jag i alla fall kommer opp i 4,5 timme..

image
Skulle få iväg ett gäng bokföringsmtrl ned posten u dag, bortsett från brevlåda i Årsta som tömmer kl 17.00 på söndagar tömmer alla andra brevlådor kl 13.00. Hallå posten, var tog er service vägen? Inte mycket att be för, blir aldrig klar sålt jag kan vara i Årta kl 17.00.

Äimage
Ska träffa kvinnan i blixt & dunder familjen i Cadierbaren vid 19.30 så får vi se hur det går.. Träffade mannen precis.. Inga lyckliga miner där inte..

image
I morgon är sista dagen för arbetsgivaravgifter, källskatt & moms. Tack &’lov kan detta göras från E- legitimation annars hade det blivit väldigt tight med 17.00 för det oxå dig.,har nästan allt klart så det så det ska gå fort.mi övrigt är överstrykningspennan rätt frekvent använd indag och mer kommer det bli.

Men som sagt först vila lite för nu går ögonen i kors ovh det vare sig särskilt snyggt eller praktiskt.

Hörs senare!
Zzzzzz kram