Förtroenden..

image
Vi behöver alla någon att prata med i bland. Någon vi kan lita på och som vi vet behåller det vi berättar för sig själv. Jag är lyckligt lottad att ha några sådana personer i min närhet och för mig är det var och en för sig guld värda.

image
Just ordet ”promise” betyder allt för att man ska våga och vilja öppna upp och berätta, oavsett om det är något roligt, jobbigt, eller vad det än nu må vara. Jag skulle aldrig svika något så fint som ett förtroende. Att någon litar så mycket på en att de öppnar upp och berättar sina innersta känslor, någon hemlis eller vad som helst. Förtroende är inte något man får, det är något man förtjänar var det en gång en gammal koncernchef jag jobbat med som sa. Helt sant är det.

image
Det har hänt att man litat på någon och berättat något som man sedan ångrar. Ångrar därför att det var en person son inte tog innebörden förtroende på allvar. Värst är sorten som dessutom sviker förtroende för att de har någon egen vinning i det. Några få sådana har jag stött på och för mig finns det bara två saker att säga:
1. De är totalt ”förintade” ur mitt liv
2. Förakt

image
Nu ska jag strax åka ner till Cadierbaren och träffa en person som behöver hjälp och råd. Egentligen kan man nog säga att jag inte har tid, men om man inte har tid att vara medmänniska i kris då vet jag inte vad livet går ut på..

image
Flygbiljetter beställda till i morgon. Planet går 07.50 och jag ska åka med Figge.. Track record är ju inte det bästa så i morgon ska jag slå Figge med häpnad och vara där i tid..

Hörs senare!
Kram