Blixten dundrar igen..

image
Det verkar inte riktigt som det löser sig som det verkade häromdagen utan nu verkar ”krisen” vara ett faktum igen.
Mannen knäckt, kommer hit om en stund.. Kvinnan olycklig, träffar jag ikväll och så i mitten tre barn som just nu tror att det inte blir någon separation/skilsmässa.
Det är jävlar i havet (förlåt om jag svär) inte lätt att ge några råd i en sådan situation och det ska man nog akta sig för men stöd det kan man vara & bollplank såklart.

På lördagsmorgon igår pratades det tydligen om att folk i allmänhet skiljer sig för lätt, man ger upp utan att kämpa osv. Säger absolut inte att det är så i det här fallet, det vet jag alldeles för lite om..

Har ju varit några skilsmässor som minst sagt skapat rubriker de senaste åren:
image
Vem minns inte Elin & Tiger Woods, Elin jagades Tiger med en golfklubba så han körde in i och krockade med en brandpost eller vad det nu var.. Den ena smutsiga historien efter den andra rullades om och om igen i media. Tur att barnen var så små att dom inte förstod.. Privatliv vad är det?

image
Vem såg det här komma? Antagligen en hel del i den närmsta kretsen men utåt sett var de otroligt skickliga på att hålla masken och verka som det perfekta paret. I dag: Följ Filippa Reinfeldts blogg, rosévin, tjejhäng och massor med kul. Glad som en lärka ser hon ut på varenda bild.
Herr Reinfeldt däremot ser precis jämt ledsen, sorgen och ensam ut. Han verkar minst sagt uppgiven, ledsen och i behov av världens största Teddybjörn..

image
Här har vi motsatsen till skilsmässa, medan Fredrik & Filippa gjorde allt för att tona ner skilsmässan gjorde framför allt Anna Anka allt för att skapa så många rubriker hon kunde.. Syns hon så finns hon, välprövad strategi. Att det kommer några barn och annat i kläm är nog något som inte bekommer en sådan som Anna Anka.

Nog om skilsmässor, hoppas jag kan ge lite stöd på något sätt idag..

image
I övrigt ska det jobbas vidare på To do listan med det här budskapet ”in mind”

Kram