”Sommaren är kort”..

..och då händer det något med alla oss nordbor på många sätt, vi blir gladare, är ute mer och:
image
Något de sura grannarna från i går uppenbarligen helt antingen missat eller misstycker till. Carro, vem annars, lyckats i alla fall vända den sure mannen i går men nu har de åkt hem till stan och för min del får de gärna stanna där. Det bästa vore om Statens Fastigetsverk köpte ut surkarten, ska försöka få dem att göra ett försök men det kommer jag nog inte lyckas med. Men om man inte provar så vet man inte.. Kom i håg ordspråket om stötestenar från i går.. För övrigt har grannen gjort sig oanträffbar idag så jag har inte kunnat få tag i honom..

image
Just nu är Teresa & Zenon här och hjälper mig med städningen. Tack gode Gud för dem, utan dem vet jag inte hur mitt hem sett ut just nu:) Älskar känslan av att gå och lägga sig i nytvättad lakan, man sover bättre då inbillar jag mig.
Vad har jag för kuddar i sängen?
image
Elefanter, what else:)

image
För övrigt kan jag meddela Apple vs Eva P: 1-0. I går skickade jag T att införskaffa en ny telefon. Går bara inte längre med den gamla (1,5 år) svenska och blir lite dyrt att ringa från den spanska när man är i Sverige. Snygg är den i alla fall så det är jag glad över och hoppas nu att den ska hålla längre än 1,5 år. Samma nummer har jag kvar by the way..

image
Det var ett tag sedan jag unnade mig något riktigt gott att äta.. Funderar på om man skulle slå till med lite skaldjur ikväll, det kanske man kan vara värd efter en hård arbetsvecka och alla dessa flygningar:)

Kram