Får i mängder

image
Somnade men vaknade igen vid 04.30, suck. Blogg metoden alltså högaktuell igen med en spännvidd från mord till mode..

image
Är det jag som inbillar mig men ökar inte antalet mord och främst olika typer av familjetradegier? Tycker jag läser varje dag om någon som mördat din man/fru, mamma/pappa eller i vårstart fall sitt barn. Vad driver den utvecklingen? Att psykvårdens resurser dragits ned, girighet, svartsjuks, allmän galenskap, känsla av oduglighet? Jag har ingen aning, men tycker utveckligen känns otäck och oroande.

image
Inte för att mordet i sig utgör någon skillnad men en tröst är i alla fall att vi inte ser löpsedlar av den hör typen längre. Den här är från 1970. Det är lite motsägelsefullt alltihop för samtidigt som det som tur är vore fullständigt politiskt inkorrekt att ha en sådan rubrik Elle uttrycka sig så så ökar främlingsfientligheten i Sverige och Jimmie Åkessons pari får allt fler sympatisörer. Är det jag som jobbar för mycket,läser för lite och framför allt tittar för lite på TV men det är en knapp månad kvar till valet och jag tycker inte riktigt att jag upplever samma valhets som tidigare. Kanske kommer, eller redan är där utan min vetskap.

Det här blev så dystert så nu kan jag absolut inte somna om, även om jag skulle vara ännu mera politiskt korrekt och räkna svarta får. Vi hoppar därför över till någon mer roligt och ”oviktigt” – höstens och vinterns mode:
image
Färgglada handskar som matchar din väska eller något annat i din klädsel är rätt..

image
Jeansen (trasiga eller ej) hänger kvar.. Likaså skinnjackan..

image
Mycket stövletter istället för stövlar, gärna spetsigare än tidigare..

Och glöm mu för Guds skull inte de underbara kläderna, frisyrerna, väskorna etc från 60-talet. Antingen vintage eller kanske nytt med någon twist..
image
Rent, enkelt &!vrålsnyggt!

För att inte talanom håret, snyggt men jag kommer nog att få till det..
image

Då provar jag igen och hoppas sätt jag drömmer om mode eller möjligen svarta får, mord hoppar jag gärna över..

Kram