Snabba puckar..

Hade ju jo-jo nattsömn igen.. Varför är man då tröttast när väckarklockan ringer så man inte ens minns att den ringt. Jag har inte ens snoozat utan bara stängt av rakt av. Var väl kroppen som sa: sov vidare, jag behöver det.
Men det får vi göra sen. Nu kommer Figge 09.00 innan dess måste jag ha tag i Värmdö Kommun
image
Lättare sagt än gjort att få tag i rätt person där kan jag lova..

image
Flytta lite pengar mellan konton så att löneutbetalningarna till Kalmar & Fredriksborg sker nu på förmiddagen..

image
Använda så mycket ur mirakelväskan jag kan så att jag ser pigg ut..

image
Komma ihåg att Figges första uppgift när han kommer kl 09.00 är att beställa ett stort fång blommor till Tomas & Lotta som tack för allt slit (det är inte den enda belöningen de ska få) och som premiärblommor på disken i caféet under helgen..

Hörs sen!