Så var det fredag igen..

image
Typ 80% av den svenska befolkningen jublar varje fredag över att det är just fredag. En hel lång ledig helg framför sig förhoppningsvis fylld med lite roliga saker. Resterande 20% jublar kanske inte för att:
1. De ska jobba hela helgen
2. De är sjuka
3. De är ensamma & har ingen att tillbringa helgen med
4. Några jobbiga släktingar ska komma på besök
Ja, listan kan göras lång. Hur som helst så är fredagar rent generellt mysiga..

Har i dag haft 7,5 timmes arbetsmöte med Figge. Vi har verkligen fått mycket gjort och den här manicken, om än i modernare version har gått varm..
image

Är rätt trött i huvudet nu och ska ta en paus och kommer bara göra en måste sak ikväll. I övrigt är jag nöjd med överstrykningspennans jobb idag..
image
Det är så otroligt skönt att få använda den där överstrykningspennan och dra streck efter streck och känna att man kommer framåt..

image
Något jag behöver jobba på, gjort det ett tag och försöker bli bättre på att få bort ”duktig flicka” som jag som så många andra tjejer och kvinnor har med oss i generna känns det som.. Bra nog duger helt enkelt man vare sig kan kan eller måste göra allt bäst. Kom ihåg det Eva P så blir säkert allt nog bättre av bara farten. Då menar jag att det jag gör blir bättre och så blir jag säkert lite piggare på kuppen.. Ni ser man blir klokare när man blir tant:)

image
För att bli lite mindre tant ändå trots allt så ska jag köra ansiktsmask och lite annat löpande underhåll i kväll när jag kanske tar en liten TV-kväll.

image
Tittar ju inte så ofta på TV, har noll koll på Netflix och ett begränsat antal kanaler så vi får se om det finns något värt att se i kvällens TV- tablå. Minns Farmors eller om det var Mormors Röster i radio som de hade för att hålla koll på,veckans TV- och radioprogram. Världen ser inte riktigt ut så i dag..

Nu ska jag däremot göra ingenting i 1,5 timme så får vi se vad som händer sedan..

Kram