En liten tjuvtitt till..

Om 7 timmar & 50 minuter så öppnar caféet i Kalmar Slott. Tomas @ Lotta är mina hjältar och jobbade fram till 01.05 med att få allt färdigställt. Så här kommer en pre-view vad som kommer möta våra första gäster fredag kl 10.00.
image

En bild säger mer än 1000 ord sägs det ju men den gör inte alltid miljön rättvisa. Det är svårt att se de fina detaljerna på bilderna etc. Så som tidigare utlovat.. Fler bilder kommer inom kort att visas för er här på bloggen. Åker garanterat ner i början av nästa vecka..

image
Somnade som en stock vid 23.30 men vaknade igen 02.30. Drömde tyvärr inte i meditation vid den underbara stranden men å andra sidan inga mardrömmar heller. Har faktiskt inte en susning vad jag drömde om..

image
Tar således till mitt numera klassiska knep och bloggar lite..
Ni kanske undrar hur det gått med kaffet i bersån på Djurgården, helt & hållet mitt fel. Hat inte haft tid.. Måste bara kontakta honom och prioritera det..

Jag vet att jag klagar på mycket jobb & långa to do listor men faktum är att nu inser jag att min mirakelväska inte kan rädda mig från att se sliten & trött ut. Var tvungen att hoppa över ögonnfransförlängningen som jag givetvis glömde avboka i all stress så Linda ringde och undrade var jag var. MÅSTE boka ny tid i nästa vecka innan bröllopet. Förstår och vet att en neddragning av jobb är både nödvändig och kommer att ske. Men om det inte sker inom någon vecka kommer jag behöva ersätta min mirakelväska med några sådana här för att just mirakel skall kunna ske..
image

Ska googla på solarium i morgon, gillar egentligen inte alls det men ibland får man ta till knep man inte gillar när nöden kräver. Kan ju inte se ut som en likblek jag vet inte vad på ett bröllop utan kavaljer. Nu har jag i alla fall en ”kavaljer” att gå att dit med, David Stenmarck. Hans fru kommer inte kunna följa med eftersom Noah bara är någon vecka. Tur för mig:)

Jaha, då,tar vi & provar att somna om igen..

Kram