Helsiniki..

image
Glömde ju att Finnair flyger från Terminal 2 så lite tråkigare Taxfree sortiment är ett under statement..

image
Höll på med ”multi tasking” välja det viktigaste sminket från MAC, prisvärt och bra produkter (köpte självklart inte alla dessa), pratade i telefon när jag hör mitt namn ropas upp att jag omgående ska kontakta gate 65. Betalade snabbt som en iller och mot gate 65.
Flyget skulle avgå – klockan var bara 11.09 planerad avgång 11.30. Förseningar har man ju hört talas om men ”förtidningar” har jag inte upplevt. Vi lyfte 10 minuter för tidigt, medvind & 40 minuter flygtid.

Tänkte när jag satt där att på 8 dagar kommer ha flugit 6 gånger. Jag – flygrädda Eva P. Nästan så jag blir chockad själv. I dag var det inget propellerplan utan en Airbus A320 för er som nu vet vad det är.
40 minuters flygtid, man hinner ju knappt återhämta sig från take off innan det är dags för landning men idag var jag så upptagen av tankar att jag knappt märkte att vi vare sig lyfte eller landade.

Är som vanligt kurir på resan och har ett extra handbagage med fyra stockar snus..
Tur man har många roller här i livet. Styrelsemötet i dag är mellan 13.30-17.00. Ska försöka vara lite tystare än vanligt så kommer vi kanske till och med bli klara i förtid.. Men jag bara måste engagera mig i allt så det ska mycket till att få mig att vara tyst ett helt möte..

Planet hem går 20.00 så då landar man 19.50 svensk tid, hemma ca 21.00 så en lång dag i dag oxå. Nu har batteriet på min telefon en livslängd som är så kort så jag måste ladda flera gånger per dag. Nu finns ingen återvändo.. Apple vinner, jag måste köpa en ny telefon. Får göra det i morgon efter mötet med Figge.

Kram från Helsingfors
image