Finland nästa..

image
I morgon är det dags att flyga igen.. Flyger stup i kvarten nu för tiden.. I morgon bär det av till Helsingfors på styrelsemöte, en garanterat champagnefri flygtur. Mindre bra att komma lullig & pladdrig på styrelsemöte, pratar oftast nog som det är även utan champagne..

image
Styrelsen jag sitter i är Nodens största kommunikationsföretag som heter Nordic Morning och ägs av Finska staten. Kul uppdrag men har egentligen inte tid att åka till Finland i morgon, men nu får det bli så..

image
En positiv sak är i alla fall att jag kommer passera en Taxfree butik, det är väl i och för sig inte så värst Taxfree nu för tiden men billigare än vanliga butiker i alla fall. Har någonstans lyckats förlägga min sminkväska så lite inköp måste göras.. Kanske inte så lite om man ska kunna se någorlunda ok ut så sliten som man är..

Kram