Rebell för en kväll?

Nu har jag jobbat och slitit med att leta efter dokument, siffror & texter så många timmar per dag sedan jag kom hem i tisdags att jag i går var rädd för att jag vare sig skulle ha tid eller ork att gå på konserten med de här herrarna i kväll
image
Dom ser ju inte så muntra ut direkt, utan bilderna får en nästan att tänka på sådana där bilder polisen tar i amerikanska filmer när fångat en förbrytare. Hur som helst så kommer konserten med Weeping Willows vara väldigt mycket muntrare än bilden..

Vet ni förresten vad Weeping Willows betyder och det har nog koppling till deras alltid så allvarsamma & svartvita pressbilder:
image
Det här är en Weeping willow – en tårpil. Just den här tårpilen står i Boston. Nu känner ju inte jag hela bandet utan bara sångaren Magnus Carlson och ljudteknikern som jag kallar för Kepsen. Dom är garanterat inte lika allvarsamma och svartvita i verkligheten som tur är, för deras skull alltså.

Funderar på vad min morot ska vara efter veckans slit (som inte är slut än). Det är en del kvar som MÅSTE vara klart till mötena i Kalmar i morgon. Men igår skrev jag ju om den där La Dolce vita kvällen i Lissabon.. Det passar sig inte att festa hela natten inför ett tidigt flyg och viktiga möten i Kalmar i morgon men man kanske kan få vara lite rebell ikväll?

image
Inte lika rebellisk som Brolle brukade vara (han har lugnat sig rejält sedan han fick barn). Har aldrig sett någon kunna dricka upp en kvarting whiskey så snabbt i hela mitt liv (tänker jag inte göra), han är nog en av dem med flest tatueringar jag sett (tänker inte göra fler), Brolle kan konsten att dricka och fests oavbrutet (tänker jag inte göra) min rebelliska sida idag får nog stanna vid:
image
ETT glas champagne (inte särskilt rockigt men vem bryr sig)

image
Köpa ett paket cigaretter och i alla fall röka några (lite rockigare), men inte för många så att jag mår dåligt i morgon.

Det bor en lite för stor fröken Präktig i mig för att bli totalt rebellisk innan superviktiga möten, men lite för då kanske man slappnar av lite & mötena går bättre. Så får vi bestämma att det är..

Kram