Välstädat!

image
Nu har Teresa & Zenon varit här några timmar & min lägenhet blänker, jag blir så lycklig över hur skönt det känns!
Har ju inte tvätta heller så den tog dom med sig och kommer & lämnar till mig på Weeping Willows konserten i morgon. Dom bor ju precis intill & ska ändå dit. Hur som helst så är dom bäst i världen..

image
Var tvungen att bryta siffermönstret och gå över till text ett tag.. Har nu en pärm med Administrativa rutiner och en pärm med policies & annat för Kalmar. Inte 100% klara! har säkert missat något men 97% klara typ..

image
Är tyvärr ändå inte klar med det som MÅSTE vara klart innan jag åker till Kalmar på måndag men nu kokar nästan huvudet så jag tror jag kör en power nap i 1,5 timme och tar en sista vända sen. Då har jag inte så mycket kvar i morgon, kan ju bara inte riskera att missa Weeping Willows för att jag sitter med administration..

Kram