På besök i Bullerbyn mm..

image
Jag hade planerat att ta massa kort ute i Bullerbyn men när jag så hur fint David & Bella gjort med terasser och annat så glömde jag helt bort det. Jättefint!! Efteråt åkte vi tillbaka till stan och jag passade på att gå till Fältan och handla lite extra galgar, Coca-Cola och så några balkongblommor.

Kan väl inte påstå att jag har Stockholms vackraste och mest prunkande balkong men nu får det duga så här ett tag..
image

image

Lite klematis, pelargoner, några lavendel och en stackars lobelia som överlevt. Nu ska jag sköta om dom här så att de står ett tag. Inne ska jag ta hand om de stackars pelargonerna i fönstret så tar de sig säkert snart. Träning ger färdighet och kanske jag kan få ett ljusgrönt lillfinger om jag kämpar på ett tag till.

Nu när man är tillbaka på Banergatan känner man verkligen skillnaden mot Bullerbyn som ju är en riktigt äkta idyll. Solen sken, vattnet glittrade och tystnaden var total. Här, med balkongdörren öppen är det inte så tyst & lugnt. Trafiken hörs rätt väl även om jag bor på fjärde våningen.

Men fördelarna med närheten till allt väger upp & jag kan ju faktiskt stänga balkongdörren..

Kram