Hoppade sömnen..

image
..och satte full fart med To Do listan i stället, den nya, som jag skrev om i går och som är väsentligt kortare än den förra. I stället för att somna om fick jag använda den rosa överstrykningspennan 7 gånger – Hurra!
Det kommer jag vara väldigt tacksam för när jag kommer tillbaka från besöket ned David i Bullerbyn.

Jag är duschad & klar, sitter bara och väntar på att han ska ringa och säga att han är här. Var ju ett tag sen jag var i Bullerbyn så det blir kul att komma ut en sväng dit.

Håller ju på med den grafiska profilen för Kalmar Slott och ska göra den ordentligt oxå för Fredriksborg när jag får tid någon gång framöver. Den känns inte lika viktig för där har vi ett ganska likartat uttryck hela tiden och det är bara jag & Sofia som kommunicerar utåt. Men det ska göras i varje fall, men inte nu. Kom då och tänka på det här med vikten att vårda sitt varumärke både genom handling och utveckling så det tänkte jag skriva lite om senare i dag. Har några exempel som kam vara bra att lära av både hur man gör för att förstöra ett varumärke men också för att förstärka det.. Mer om det sen.. Får bli när jag känner att jag behöver en paus från To Do listan..

Fredag i dag och säkert första helgen för många efter att ha börjat jobba i måndags. Man märker verkligen att typ nästan allt dragit i gång den här veckan. Telefonen ringer mer, antalet mail ökar kraftigt osv. Lika bra att vänja sig för nu kommer det vara så till typ jul om man ska vara lite krass så här på fredag morgonen.

Men tänk att vi faktiskt har mer än halva augusti kvar och september kan vara en helt underbar brittsommarmånad så inte ska man deppa för att semestern är slut. Finns massa bra väder kvar och massa kul saker att göra, så gå inte in i ekorrhjulet nu utan lev kvar i nuet och försök ta tillvara på varenda dag på ett bra sätt. Det gör jag även om jag klagar på mina To Do listor jag lovar.

Kram