Vad är väl..

..en skitdag egentligen när man tänker efter. Det är ju bara idiotiskt att störa sig på det. Tänk på hur många som har det hur jobbigt och hemskt som helst jämt.. Nej, jag skäms över att klaga över lite motgångar och väljer nu att vara:
image

Det har ju faktiskt hänt en hel del kul & bra saker i dag oxå..

image
Fick en postavi med ett paket som innehöll en present.
Ett jättefint silverhalsband med en elefantberlock från Thomas Sabo:)

image
Jag har fått bilderna som Aga hjälpt mig att framkalla så att jag nu har en egen design på min kalender. I morgon ska jag göra två egendesignade anteckningsblock.

Jag har hängt lite med Tom idag & vi har ätit lunch/middag i form av Pizza.

Jag har fått en hel del jobb gjort så högarna har minskat. Massa rosa överstrykningsstreck.

Jag har köpt ett svart snyggt pennfodral så jag slipper rota runt i väskan hundra varv varje gång jag ska ha tag i en penna.

Jag har fått ett meddelande från någon jag bryr mig jättemycket om..

Så när jag tänker efter, vad tusan har jag att klaga på?

I morgon ska jag & David Stenmarck ta en tur ut till Bullerbyn, de hyr ju vårt hus där. Sedan ska jag jobba vidare så att högarna minskar ännu mer. Den rosa pennan ska användas flitigt..

Ska gå till Fältan i morgon & handla lite förnödenheter och så lite balkongblommor för det blev inte av i dag. Några nya blommor till fönsterbrädan i vardagsrummet oxå får det allt bli. Fingers crossed att i morgon blir en bra dag..

Kram