Perfekt avslutning..

image
Vad passar bättre än att avsluta dagen med ett dubbelavsnitt av gamla Sex & the city? Passar perfekt. Efter det läggdags & uppdatera To Do listan, bort med allt med rosa streck och så har det tillkommit någon ny enstaka punkt men inte mycket. Så helt klart närmare målet:)

Bokat in en middag på tisdag kväll med en fd kollega från Cloetta som oxå lämnat och startar upp sitt egna företag. Ska bli spännande att höra om både affärsidé och hur det börjat då det är helt nystartat.

Nästa vecka är det styrelsemöte i Helsingfors, hade varit skönt att ta båten men känner att det blir lite för tidskrävande just nu så det får bli flyget. Har ju ett hemligt uppdrag från en av styrelseledamöterna, smuggla med mig snus:) Snus är ju förbudet i Finland liksom i typ hela EU. Fyra stockar snus inköpta, tror inte att det är förbjudet att ta in det i landet men det är förbjudet att sälja. Oavsett så tror jag inte att jag riskerar något fängelsestraff i finskt fängelse om de skulle upptäcka mitt snus..

image
Lite fina klädkrokar, håller fortfarande på och planerar för hur jag ska få till det med förvaringen av kläder. Har varit på några ställen och kollat men inte hittat någon riktigt bra. Får kolla IKEA på nätet men då måste jag antingen få hjälp av någon teknisk kompis eller beställa med montering. I annat fall kommer det stå två ej uppackade paket i evigheter och ställa till det med förvaringen ännu mer. Har kommit på att jag faktiskt kan vi en lite mindre byrå i hallen oxå. Till slut ska det nog bli ordning.. Ska förresten träffa Förvaringsdrottningen (Paulina) i Cadierbaren nästa söndag. Kan nog få med mig något tips från den daten:)

image
I morgon åker Annie & Tom till Annies morfar och hämtar nyslungad honung som hälls upp i glasburkar och som vi säljer på Fredriksborg. Vi säljer även vårt hembakade bröd, vår egen theblandning och lite annat. Det kommer vi att göra även i Kalmar. Fredriksborg kommer bredda sitt sortiment, Kalmar kommer att ha ett bra från början och vi ska utveckla ett även för Prinsens Kök & Ektorpet på Waldemarsudde. Bra merförsäljning & även kul för gästerna att köpa med sig..

Nu är dubbelavsnittet slut & dags att hoppa i säng och uppdatera To Do listan för att sedan sova en riktig skönhetssömn.

Kram