Överhettad överstrykningspenna..

image
Idag kan då absolut ingen klaga på min effektivitet.. Både telefonen och överstrykningspennan har körts så det ryker. När den här allt annat än superroliga dagen är över kommer det kännas skönt. Jag lever helt enligt den här devisen i dag:
image

En sådan här dag bara måste man ha någon forn av belöning framför sig annars blir det bara ”to much”. Min belöning i dag ska bli balkongblommor och lite roliga kontorssaker. Inga extra vaganser här inte.. Kanske en pizza med Tom som kommer hjälpa mig idag med lite av varje. Lyxigare än så blir det inte. Det får sparas till någon annan dag när man är i ett lyxigare mood.
Klagar inte, konstaterar bara att administrationen aldrig tar slut. Sådana tillfällen kan jag sakna mina VD-jobb:)

image
Är väl inte rollen som sådan man saknar utan i väsentligt högre utsträckning människorna, de härliga kollegorna, skratten, kämpandet gemensamt & allt annat. Det är snart två år sedan jag klev ut genom dörrarna på Wallmans, tiden har bara rusat iväg. Saknar så många där och har fortfarande kontakt med en hel del därifrån även on ”manfallet” varit extremt stort det senaste 1,5 åren. Kan inte annan än konstatera att det sorgligt hur det utvecklats, med någon slags vidrig söndra & härskar teknik som ledarskapsmodell. Der gör ont i precis hela hjärtat..

Nej, nu får jag allt fortsätta kämpa om jag ska hinna med att belöna mig med några balkongblommor:)

Kram