#hardwork

image
I dag är det mötesfri dag men en väldig massa saker som måste på plats, telefonen kommer gå varm i dag (från mitt håll)..

image
Hade lite strul med bankuppkopplingen i går så i dag bara måste den funka och sedan sätta fart att betala räkningar & annat. Kommer ta en liten stund det oxå.

image
Sedan måste jag iväg till banken & skriva på lite fullmakter så att Ellen kommer åt alla konton så att hon kan sköta alla betalningar. Det ska verkligen bli en avlastning för mig det!

image
Apropå telefoner.. Min är lite väl uttjänt nu. Går inte att stänga av ljudet på sidan och lite annat strul så jag kommer nog inte komma undan utan att köpa en ny telefon snart.. Min spanska funkar utmärkt men måste ju ha båda igång så det är inget alternativ att byta till den. Dessutom är dom väl operatörsbundna oxå.. Kan ingenting om sådant där längre, man har ju blivit tant eller hur var det det var..

image
När allt #hardwork nästan är klart (före sju i alla fall) springer jag nog ner till Fältan & belönar mig med något så att min balkong både ser och är trevlig att vistas på..

Nu full fart!

Kram