Är gräset grönare på andra sidan?

image
Efter många och långa års förhållanden och äktenskap är det inte helt ovanligt att en del tror att gräset är grönare andra sidan.. Kommer ni håg berättelsen förra veckan om blixten som slog ner i bekantskapskretsen? Man & barn i chock och kvinnan som inte varit helt lycklig antagligen för att allt blivit slentrian och man blir inte längre sedd.
Det hela blev nog en tankeställare för båda parter, den ena att man inte kan ta den andre för given och att bot & bättring krävs. Den andra kanske lärde sig att gräset på andra sidan kan verka mycket grönare men att om förbättring i äktenskapet sker så betyder många år tillsammans en hel del och framför allt när det är barn med i bilden. Slutet gott, allting gott är nog för tidigt att säga men jag är rätt säker på att det kommer bli en bättre relation med ökad ömsesidig respekt. Så hoppas vi för hela familjens skull att det håller i sig så att ”lyckan” återkommer.

image
Har inte prioriterat att gå igenom hela posthögen idag, men en del. Har gjort grunderna i den grafiska profilen för Slottsrestaurangen Kalmar. Det är inte helt ”snutet ur näsan” men känner att jag kommit så långt som jag kan komma själv. Behöver lite foton för att hitta rätt bildspråk och där är faktiskt Tomas Begic grym. Sedan behöver vi hitta maneret för annonser och där måste jag ta in lite hjälp. Men en bra bit på vägen kom jag i alla fall.

Vet ni vad jag mer har gjort? Kan ni tänka er att jag fixat naglarna, så ovanligt,, men färgen är i alla fall lite ovanlig fick lust att ha blåa naglar idag..

image
Även om jag trivs väldigt bra här i Stockholm så finns det en sak jag verkligen saknar.. Att somna till vågornas brus. Finns inget som är så roingivande. Men men man får annat här i Stockholm istället, var sak har sin fördel. Till exempel finns Jenny, min frisör här. Har skickat meddelande till henne ikväll, bara måste ju få mitt hemska hår tillfixat innan bröllop & invigning.. Hon börjar jobba på måndag så vi får hoppas hon hittar en lucka i tideboken.

Ja, det var den här dagen det. I morgon mycket hemma jobb men lite ärenden oxå:
1. Banken
2. Måste ju ersätta de döende växterna
3. Coca-Cola förrådet håller på att ta slut
4. Hann aldrig köpa roligt kontorsmaterial i dag
Ja, morgondagen ska nog gå att hålla sig sysselsatt rätt rejält om man säger så..

Nu läsa lite & sedan sova (hoppas att jag slipper somna sent och vakna 04.20 eller så i narr igen..) Är på riktigt skrivarhumör idag så vem vet jag kanske får för mig att blogga om någon hemlis eller så..

Kram