04.20 – suck..

Var uppe länge och fixade efter hemkomsten, ville få allt upp-packat, tvätten sorterad osv. Sedan blev det lite ”jag ska bara” oxå som vanligt. Hur som helst somnade väl vid 02.00 och vaknade igen 04.20. Inte pigg men inte heller så att man bara vänder sig om och somnar om så återigen blogg-tricket. Brukar ju funka.

image
Den här veckan ska jag ju dricka kaffe i bersån på Djurgården och kolla på lägenheten. Tror nog att trädgården är lite mer välskött än den är på den här bilden men tycker det ser mysigt ut i sin ”oreda” Ska kontakta honom i morgon bestämma dag..

image
I morgon kväll ska jag oxå sortera all post, är hur tramsig som helst säkert, men tycker det är viktigt med färgglada gem, arkiveringsmappar och allt det nu kan vara, blir pågot sätt roligare att sortera och arkivera & ser dessutom snyggare ut. Så en sväng förbi Akademibokhandelns kontosavdelning blir det i morgon oxå.

image
Det rullar fortfarande på sakta men säkert för Lotus. Tänkte berätta lite mer om det i en blogg någon av de kommande dagarna. Men först har jag ju lovat berätta storyn om varför vi bott på ett hotell den senaste veckan när vi har en lägenhet i Marbella, men det blir i morgon det. Eller för att vara mer korrekt, senare i dag. Hur som helst så kommer vi att ha en strategi konferens i slutet av augusti under två dagar här i Stockholm. Att sätta grunden och jobba med varenda liten detalj är superviktigt i ett fullständigt mäklar överetablerat Marbella. Men som sagt mer om det lite senare i veckan..

Nu tror jag bestämt att jag gör ett nytt försök att somna om – ber om ursäkt för ev stav- eller syftningsfel..

Kram