Längtar till på söndag..

image
För då kommer de här ”allvarsamma” killarna, Weeping Willows till Fredriksborg och spelar. För mig är det sommarens höjdpunkt, tycker att de är så sjukt bra. Med havet som bakgrund och omgivningarna på Fredriksborg så kommer det bara att bli magiskt OM vi har vädergudarna med oss. Förra året körde Magnus Carlson (sångaren i Weeping Willows) tillsammans med Ebbot Lundberg två spelningar. Då hade vi vädergudarna på vår sida och för oss som var där var det just magiskt. I år har vi sålt mycket mer biljetter vilket är jättekul & hotellet är fullbokat. Hjälp mig att be till vädergudarna så att vi får en magisk kväll! Är det någon av er som läser bloggen som vill komma? Kontakta mig så ska jag se till att ni skrivs upp på gästlistan, ni kommer inte att ångra er:)

Nu har jag oxå packat upp allt, sorterat och gjort iordning tvätten. Måste komma ihåg att köpa galgar i morgon, jag får bara inte plats utan får använda all fantasi jag kan uppbringa för att få någon som helst ordning på mina kläder..

image
Posthögen som jag fasat för var inte ens hälften så ”farlig” som jag befarat vilket var otroligt skönt. Har inte börjat sortera den än, utan gör det i morgon efter mötet med Figge. Det är en perfekt framför TV:n sysselsättning att sprätta kuvert och sortera privat och per bolag.
Nu ska jag betala lite räkningar och tänkte sedan avsluta den här kvällen med ett avsnitt av:
image
Lite glamour som avslutning på kvällen kan väl aldrig vara fel:)

Kram