Dags att åka hem..

Vid 11.30 blir vi hämtade av Salvador för att åka till flygplatsen. Checkar ut här vid 11.15 och åker hem till La Morera och parkerar bilen & det är där Salvador hämtar oss.

image
Incheckning & lunch på Malagas flygplats. Ingen shopping, dels behöver jag inget och sedan är den heller inte speciellt kul eller bra på Malagas flygplats. Får väl ta det sedvanliga glaset champagne misstänker jag, precis innan vi ”boardar” planet.

image
Jag kan ärligt säga att detta är första gången någonsin som jag tycker att det ska bli skönt att åka hem. Det beror helt & hållet på allt som ska fixas på min långa To Do lists. Visst kan man nu för tiden göra hur mycket som helst av arbetet var man än är i världen men det personliga mötet kan aldrig ersättas med telefonsamtal. Speciellt inte om man heter Eva P och mer eller mindre hatar att prata i telefon..

image
Krama ”sönder” Sigge är oxå lite svårt på distans.. I morgon flyttar han ju ut till landet någon vecka igen för att han ska få slippa instängdheten och värmen i ett gammalt stenhus i stan. Men jag, jag kommer sakna honom varenda minut.

Nej, nu måste jag sätta full fart!

Kram