Champagnelunch..

image
Incheckade, klara & igenom säkerhetskontrollen. På plats i Seafood bar för en liten champagne lunch..

image
Håller mig till rutinerna och äter deras räkcocktail & till det lite bröd..

image
..och den stående champagnen så klart. Nej, jag ska inte dricka upp hela flaskan själv, det skulle kunna sluta hur som helst det:) 55 minuter till ”scheduled Depature” men tycker Norweigan allt som oftast haft förseningar den sista tiden. Vi får helt enkelt se när det blir Take off.

Det kan ju verka lite märkligt att vi åker ner och bor på hotell när vi har en lägenhet, har möten med inredningsdesignern Marian. Säger bara: Long story & den kommer jag berätta om på bloggen i morgon. Nu ska jag bara fokusera på att hålla nerverna i schack & det utan för mycket champagne och flyga hem till Banergatan och sätta i gång med min låååånga To Do lista.

Kram