Snart på väg till ”sista måltiden”

image
Strax på väg in till centrum för att ta en koll på de där kängorna. Det är ju Pappas födelsedagsmiddag och är det något han ”ogillar” så är det att gå i affärer. Vi gör således det innan vi träffar honom, en ”present” han kommer uppskatta. Vi har som sagt alla olika intressen:)

image
I morgon åker vi hem och om Sofia som bott med Sigge i lägenheten har de grönaste fingrarna i världen och lyckats rädda mina mer döda än levande blommorna på balkongen är hon värd ett hederspris. Men tror nog att jag får ge mig och skaffa lite nytt och i handen ska jag ha en stor lapp med ett ord i versaler LÄTTSKÖTTA.. Kan bara inte ha en balkong med döda eller obefintliga blommor, det går bara inte. Sigge kommer flytta ut till Teresa & Zenon på onsdag, både för att han trivs bättre där och kan vara ute lite och för att jag ska resa en del till Kalmar och Helsingfors mm.

Något annat som jag oxå ska unna mig, nu när jag kommer sitta inne så mycket och jobba i lägenheten är lite blombuketter så att jag åtminstone får en viss sommarkänsla (förutom att det är galet varmt i lägenheten). Trivseln betyder så mycket när man sitter och jobbar med lite halvtrista saker, eller den betyder mycket även om man jobbar med roliga saker.
image

Och för varje dag som betat av ett gäng punkter så får man ha det här mantrat i huvudet så känns allt mycket lättare..
image

Nu in i duschen, fram med mirakelväskan och kvällens ”outfit”
Har tyvärr inte tillbringat den tid jag tänkt i någon solstol så någon solbränna kan jag tyvärr inte skryta med. Jag får helt enkelt fuska till mig en till bröllopet och invigningen av Kalmar för då kommer det krävas lite solbrända armar..

Kram