Pappas kalasmiddag

Innan vi mötte upp pappa vid den lilla parken vid Avenida del mares början hann vi med att gå & kolla på och prova kängorna. Dom hade dem i min storlek så det fick bli veckans inköp. Inte riktiga Pippikängor men får ”duga” så länge:)
Kommer använda dom mycket, enligt min smak både snygga och sköna.

imageH
Blev klara lite tidigt & väntade på Pappa på en bänk i den gröna & lummiga parken. Han var mycket riktigt tacksam över att kängorna redan var inköpta. Promenerade sakta, grymt varmt ikväll, till Tempura(som inte är en japansk restaurang vilket man kan tro av namnet)..

Började med ett glas Cava och sedan förrätt, varmrätt & dessert som en riktig födelsedagsmiddag ska vara. Pappa fyller 73 år i övermorgon men då har vi ju redan kommit hem. Trevligt hade vi hur som helst och jag tror nog Pappa uppskattade en middag mer än en skjorta eller någon annan present..

image
Han ser i alla fall lite nöjd ut, gör han inte?

image
Det är så himla mysigt att äta middag på de små restaurangernas uteserveringar i de smala gränderna, och om ni någon gång åker till Marbella missa inte en middag på Tempura – så gott!!

Nu ska jag försöka sova gott inför hemresan i morgon..

Kram