Hos Marian..

Som planerat hade vi möte med Marian kl 12.00 för att gå igenom inredningsprojektet. Pappa följde oxå med och vi hittade en ny matta till honom som jag tror kommer bli perfekt för honom. Måste bara ta mått och ta in offert så får vi se vad pappa kommer fram till. Han stör sig på den han har vid soffan och soffbordet för den luddar så att det sprids mattludd överallt..

image
Marians butik ligger i en industrilokal och har sannerligen både space, rymd & galet mycket snygga saker..

image
Det är inte bara sakerna som är snygga, utan hon själv oxå. Dessutom otroligt trevlig och med en känsla för stil & inredning som jag verkligen gillar.

image
Det gäller att ha sinne för hur slutresultat ska bli för det är bilder på möbler och en herrans massa tygprover på soffor, kuddar, överkast, sänggavlar, gardiner, mattor & you name it. Men min absoluta känsla är att slutresultatet kommer bli galet snyggt och inte minst viktigt mysigt. Man ska trivas i ett hem, det ska inte ”bara” vara snyggt. Vi har ju inga barn så vi kan slippa att tänka så praktiskt, vilket underlättar enormt (i alla fall om man har min stil/smak).

I kväll på vägen till restaurangen ska vi titta på de där kängorna.. Tror att de kan vara lite för vida för mina ganska så taniga ben och då blir det inte så som jag vill ha det. Har en reserv skoaffär att kolla i.. Varför köper jag ”alltid” skor & stövlar i Marbella?
1. Jag har typ 35,5-36 i skor, finns i bästa fall i ett exemplar i Stockholm eftersom det är ovanligt med så små fötter i Sverige. Mycket vanligare här = större sortiment
2. Väldigt väldigt mycket snygga skor här
3. Prisnivån på skor är lägre
4. De har ett helt annat sortiment än i Sverige så man riskerar inte att 25 andra har samma skor
Så därför passar jag på att köpa skor här:)

Pappa fyller 73 i övermorgon och vi åker hem i morgon, så kvällens middag får bli hans födelsedagskalas..

Kram