Söndag – vilodagen..

image
Kan ju inte påstå att söndagar normalt sett är vilodagar, men idag har det då sannerligen varit det. Tror nästan jag är värre än Skalman idag, men så skönt & välbehövligt..
Har bara gjort precis exakt vad jag känt för idag vilket inte varit mycket förutom att vila.

Är det en sak jag önskar att jag kunde fått vara med och uppleva. Men det är ju försent nu, så var det Peter Le Mercs sista spelning (han säger i alla fall att det var hans sista, jag hoppas att han ångrar sig). Glömmer aldrig konserten med honom på Cirkus för ett gäng år sedan, magiskt bra. Vilken låtskrivare & textförfattare han är, Sveriges bäste utan konkurrens..
image

Ikväll blir det lite enklare middag, gott att bryta av. Så kvällens middag blir på Hong Kong, Marbellas bästa Kinarestaurang. Vet redan vad jag ska äta, har varit där förr med andra ord.

Med innan det är dags att göra sig i ordning och promenera dit ska jag helt enkelt vila en stund till. Eftersom jag skrivit om kärlek i dag så avslutar jag den här bloggen i samma anda..
image

Kram