Kinamat & strandpromenad

image
Efter att ha vilat mest hela dagen var det rätt skönt att ta en ordentlig promenad utmed strandpromenaden. Varmt var det, temperaturmätaren visade på 31 grader vid sjutiden (i solen). Lätt varmt att promenera i så knappast ett tillfälle man sätter på Runkeeper, det kan nog inte ens kallas att promenera snarare flanera..

image
Mitt inne i Marbella centrum finns det oxå strand såklart och det var många som var kvar och solade och badade till långt efter sju. När vi hade ätit var väl klockan närmare nio och det var fortfarande folk kvar på stranden.
image

Middagen på Hong Kong var som vanligt god och priserna verkligen låga trots att det ligger på bästa läge med utsikt över havet och strandpromenaden. Efter maten gick vi upp en sväng i Gamla stan, bokade bord till i morgon på Tempura som vi åt på häromkvällen.
Kollade i skyltfönstret på ett par kängor jag kollat på några gånger, nu var affären stängd eftersom det är söndag kväll. Kanske tar en titt på dem i morgon, butiken ligger i närheten av Tempura.

Har fått nästa veckas To Do lista mer eller mindre helt klar, lite kompletteringar som jag säkert glömt så är listan komplett. Jag & mina listor, skulle aldrig klara mig utan mina To Do listor. Halva tiden skulle gå åt till att komma ihåg vad man ska komma ihåg för mig. Roligaste nästa vecka, som definitivt inte står på To Do listan för noll risk att jag skulle glömma det är Weeping Willows på söndag på Fredriksborg. Då har man verkligen något att se fram emot när man sitter där med bokslutsavstämningar och annat mindre kul saker..

I morgon är det sista dagen här i Marbella, ska upp till Marianne i Nueva Andalucia en sväng för inredningsuppdraget, passar på att göra ett kort stopp på Lotus kontoret oxå. Har faktiskt inte satt min fot där på hela veckan, skulle ju vara semester nu vilket det faktiskt varit till nästan 100%. Men att vara här utan att inte åka förbi en kortis och i alla fall säga hej känns lite fel.

Nu ska jag läsa lite eller kanske slötitta på filmen som T tittar på och hoppas att jag somnar i bra tid så att jag är pigg & utvilad i morgon..

image

Sov gott & kram