Lördag kväll på stan..

image
Vid sjutiden började vi sakta promenera in mot stan, på stranden var det fortfarande fullt med folk som solade och badade. Det tog ungefär fem minuter att promenera utmed strandpromenaden så var vi framme vid Avenida del mare, den marmorbelagda bilfria stora breda gatan som leder från havet upp till Marbellas centrum & huvudgata (eller tvärtom). Vi skulle möte Pappa kl 19.30 så vi var med andra ord lite tidiga. Bestämde oss då för att gå och kolla på älska eller hata väskan. Jag kan inte annat än att tycka att den är så fin..

image
Om ni undrar varför den är fotograferad genom ett skyltfönster till en stängd butik så är det för att även jag har mina gränser.. Hur fin jag än tycker den är, men priset var helt ofattbara 1 050 Euro, dvs nästan 10 000 kronor. Väldigt fint vitt skinn och antagligen äkta vit tiger päls. Så uteslutet ur såväl pris- som djurperspektiv. Så ingen Tiger väska för min del..

Väldigt mycket folk ute på stan var det, precis som de flesta kvällar under sommaren men alltid lite mer på lördagar.
image

Vi hamnade på Takrestaurangen och det var fullbokat, men vi hann äta både förrätt, varmrätt & dricka kaffe innan ens det första bokade sällskapet kommit. Vi är ju där relativt ofta och ses väl som lite av Ufon eftersom vi alltid äter så tidigt..
Gott var det hur som helst, de har en grymt bra kvalitet på sitt kött. Proppmätt som vanligt när man lämnar Takrestaurangen – kommer nog ha gått upp 2-3 kg innan jag kommer hem och det bara på 6 dagar.

Jag tror att jag slagit flera personliga rekord den här senaste veckan, några exempel:
1. Har aldrig druckit så lite Coca-Cola per dag på 100 år
2. Har inte skrivit en enda To Do lista sedan i måndags kväll
3. Har ätit två omeletter, massor av frukt & juice varje morgon
4. Har inte shoppat en endaste liten pryl på hela veckan

Rekord nr 2 kommer brytas i morgon för dags att fixa en del saker på måndag och ha övrig veckoplanering klar..
I morgon är det sol & pool som gäller och som vanligt middag med Pappa på kvällen. Min Pappa som nog aldrig tillbringat mer än max 5 timmar av sitt liv vid en pool tidigare har faktiskt börjat göra det här i Marbella.

Förr när man åkte utomlands på en vecka eller två kunde man ju ligga från morgon till kväll och ”pressa” i solen så man skulle bli riktigt brun. Det ”orkar” jag inte längre och vill inte heller, ser alldeles för många skräckexempel här nere på tokbruna damer som har ansikten som mest liknar russin.. Känns sådär angenämt att bli russinlik om något år..

Kram