En dag i solen..

image
Efter besöket i Puerto Banus landade vi vid poolen och låg bara och vilade under en palm i halvskugga. Det fläktar rejält i dag så ingen risk för något värmeslag där vid poolen så det var jätteskönt.

image
Tog även en promenad utmed strandpromenaden, kanske inte syns så tydligt på bilden men mannen står och grillar över öppen eld i en grill som är placerad i en gammal träeka, otroligt charmigt. Så fina strandserveringar utmed hela strandpromenaden så i morgon kväll blir det nog middag på en av dem. Fisk & skaldjur är verkligen gott här nere, så det kommer jag garanterat äta i morgon.

image
Bra karma vid häcken som gränsar till hotellet där vi bor med en allt annat än liten Buddha figur. Ska ta lite foton i morgon, charmigt hotell med massor av små vita byggnader och en trädgård med växter av alla de slag. Broar av trä, dammar, och fontäner – riktigt behagligt och fint så här trivs man.

Nu måste jag kasta mig in i duschen – ska möte upp Pappa snart för ett glas Cava innan middag på restaurangen med orangea elefanter..

Kram