Inte många timmar kvar..

..innan jag kommer vara mer eller mindre
image
I alla fall 5-7 dagar, så skönt det ska bli.

Ska strax ner i tvättstugan och köra några maskiner. Bädda rent och plocka iordning så att det är fint här när vår kattvakt Sofia anländer i kväll. Sigge gillat henne skarpt så det blir bra.

Lite mail, telefon & så packningen sedan är jag redo på att ” checka ut”. Ska verkligen undvika jobb på Lotus oxå den här korta ledigheten och bara göra det som är absolut nödvändigt vilket är några få saker.

image
Kommer ni ihåg de där morötterna jag skulle fundera ut som belöning för mastodontpassen fre-sön. Har inte kommit på något än, men ska väl om jag känner mig själv rätt kunna hitta en morot eller två i Marbella. Vi får se helt enkelt..

image
I övrigt ska jag äta mycket & gott och sova mycket och gott. Utöver det ska jag försöka få till lite färg på kropp och ansikte så att man ser så där härligt sommarfräsch ut.
Får inte glömma solskyddsfaktorn så att man ser så icke sommarfräsch ut, utan bara illröd & bränd. Hela syftet har liksom försvunnit då..

Kram