Bedtime..

image
Ska alldeles strax gå och lägga mig, något säger mig att jag kväll i motsats till igår kommer somna snabbt och sova som en stock. Har en del grejer att hinna fixa imorgon innan det är dags att bege sig till Arlanda. Ett gäng gånger upp & ner till tvättstugan till exempel, missade att jag skulle ha tvättat igår. Packa kläder och lite papper (som vanligt) måste oxå göras plus lite telefonsamtal och annat.

image
Tyvärr måste jag inse att mina balkongblommor inte ser ut så här, trots mitt idoga vattnande och omvårdnad. Flertalet är väldigt trötta men får väl vänta tills jag kommer hem igen från Marbella innan det blir aktuellt med att byta ut de tröttaste. Varför kan inte jag ha utrustats med gröna fingrar? Tycker jag verkligen anstränger mig men vad hjälper det? Vägrar dock ge upp och köpa konstgjorda balkongblommor, skulle garanterat bli billigare i längden men är bara för ”fake” för att jag ska kunna leva med det. Kanske skulle läsa lite hur man bör sköta sina blommor eller nåt..

image
Längs utmed den låååånga stranden i Marbella finns det en del som ”försörjer” sig på att bygga helt otroliga sandslott. Det ena större och mer avancerat än det andra. Om man ska fota det förväntas man slänga ner en euro eller så i deras insamling. Ser ut som att de drar ett gäng euro per dag.. Ligger ju en del arbete bakom och det är ju nästan som konstverk..

image
När jag ändå är inne på att visa glimtar idag så är detta en glimt av klänningen jag planerar att ha på mig på invigningen i Kalmar. Detta är bara en del av klänningen så hela klänningen ser inte ut så här, fin är den tycker i alla fall jag. Hade tänkt lämna in för uppläggning innan jag åkte men har inte hunnit så det får bli när jag kommer hem.

Apropå att sy & så, idag träffade jag Elin som jobbar på Destination Kalmar. Hon är uppenbarligen väldigt intresserad av och duktig på att sticka.. Hon har en podcast med 15 000 lyssnare där hon pratar bara om stickning. Dessutom var hon häromveckan på ett konvent i Brighton med typ 1000 deltagare där allt handlade om stickning, olika workshops och man kunde köpa garner mm. 15 000 lyssnare om stickning, trodde inte mina öron, helt otroligt. Borde nog skaffa mig några intressen utöver att jobba inser jag.. Tror dock inte att det kommer bli stickning..

Kram