”Tropiskt oväder”

image
Vilket oväder det blev helt plötsligt. Påminde om ett tropiskt oväder på typ Bali. Det vräkte ner regn på snedden, det blåste, blixtrade & dundrade – allt otroligt intensivt under en stund för att sedan som på en given signal helt sluta och bli helt normalt väder igen. Exakt så brukar det vara på tex Bali eller Thailand, kanske en konsekvens av den otroliga värme vi haft under några dagar.

image
Jobbade ju minst sagt hårt igår och fortsätter idag. Det börjar ta på högarna och den här gången tänker jag inte ge mig förrän ordningen är total. Men trött blir man av alla dessa papper så ikväll kommer jag att ”unna” mig ett litet hemma SPA..
image

Borde egentligen gå ut och gå oxå, lite frisk luft skulle inte skada och hjälpa till att rensa huvudet oxå..

I morgon flyger jag ner till Kalmar igen, det är ju lättast att flyga från Bromma och då är det Kalmarflyg med sina propellerplan som gäller. Är inte direkt överförtjust i att flyga med dessa men det är bara att bita ihop i 50 minuter & det ska jag väl klara.

Längtar till tisdag kväll och att få åka ner 5-7 dagar till Marbella. Hoppas att ”folk” är på semester en vecka till så att telefonen är tyst under min vecka där nere. Vore skönt och välbehövligt med riktig vila & avkoppling.
Det är väl egentligen mest en sak som det kan vara saker man måste ta beslut kring etc under den veckan och det är invigningen i Kalmar. I övrigt tror jag att det mesta ska vara rätt så under kontroll.

Tänker mycket på min lilla mamma i dag, hon skulle fyllt 74 år i dag. Livet är verkligen inte alltid rättvist att hon bara fick leva i drygt 70 år. Saknar henne verkligen och innerligt precis varenda dag..

Kram