Förberedd..

image
Handväskan, modell större, är packad och klar med det jag behöver inför mötena i Kalmar i morgon.
Vecko-underhållet i form av hemma SPA avklarat och (har ni hört det förut?) naglarna nymålade i en representativ nyans.
Morgondagens kläder framhängda. Väckarklockan ställd. Helt enkelt så förberedd som man kan vara = skönt att slippa stress i morgon bitti.

image
Om allt går som det ska landar jag 17.35 och kommer då att åka ut till årets sista Allsång på Fredriksborg. Oscar Zia är gästartist och jag trodde att det skulle locka massor av barnfamiljer men biljettförsäljningen har varit klen till den här måndagen. Vi får hoppas att det kommer massor av spontangäster i morgon vilket det brukar göra om vädret är soligt & bra. Ska dessutom träffa & prata lite med David S på Fredriksborg i morgon. De fick ju en liten son för ca två veckor sedan. Stor var han inte lille Noah när han föddes, vägde bara två kilo. De fick stanna kvar en vecka på BB men nu är hela familjen hemma igen.

Kan somna nöjd ikväll med allt jag fått gjort de senaste dagarna. Nu kan jag verkligen se ljuset i tunneln (peppar peppar ta i trä). Ska bli så skönt att ÄNTLIGEN ligga i kapp med allt och ha alla administrativa rutiner på pränt och på plats. Ellen kommer in i sitt jobb mer och mer vilket avlastar mig mer och mer. Nu måste jag flytta fokus till marknadsföring av Kalmar, utvecklingen av Ektorpet och det strategiska arbetet med Lotus. Roliga arbetsuppgifter allihop, så det ser jag fram emot. Efter ett antal rundor med namn som fått avslag av Bolagsverket (pga att det ansetts vara förväxlingsbara med existerande bolag drog vi till med ett kombinationsnamn som vi tyckte måste vara självklart att få igenom. Det fick vi oxå.
Så nu heter vårt ”moderbolag” Con Passie Holding AB. Väldigt internationellt.. Ett spanskt ord, ett holländskt ord, ett engelskt ord och ett svenskt ord. Översatt till svenska blir det Med Passion AB. Det var inte vårt första hands val men nu har jag vant mig.. Det är heller inget namn vi kommer använda direkt utan det är ju våra dotterbolag Fredriksborg mfl som kommer kommuniceras och marknadsföras..

Nu är jag så trött så jag inte ser vad jag skriver, dags att sova med andra ord..

Kram