Ut en sväng..

Tänkte ta en paus från To Do listan & känna på sommarvärmen. Inte för att jag fryser här inne men lite frisk luft skulle inte skada just nu. När jag då går ut ska jag ju köpa mina jordgubbar och så kom på jag på något annat som är så gott..
image
Så det ska jag köpa massor av..

Apropå något helt annat.. Råkade hitta den här bilden..
image
Tänk om dom kunde ha tydliga bilder överallt på män respektive kvinnor, eller är det mig det är fel på? Rätt så ofta så måste jag stanna till och titta på båda bilderna för att komma fram till vad som är vad. Har dom handikapptoalett tar jag alltid den, för då kan det inte bli fel. För fel har det blivit, inte en gång utan många gånger.. Jag tolkar den där jäkla symbolen fel och går rakt in i en rad med pissoarer eller annat. Ut som ett skott förstås, och skäms.. Nej, använd tydliga figurer så blir jag tacksam och många män oxå som slipper bli störda av mig mitt i alltihop..

Som en äkta husmor ska jag också ta med mig alla mina Coca-Cola burkar (det är ju minst sagt några stycken) och panta dem. Vet ni att svenskarna är bäst i världen på att panta både burkar och PET-flaskor. Jag har sabbat statistiken lite där när det gäller burkarna men tänkte börja ta mitt ansvar nu..

Jag har nu oxå fått ”vetenskapligt” belägg för att det är både smart och rätt att köpa mycket kläder, kolla in det hör citatet från 1700-talet. Kommer vara mitt nya favoritcitat som jag känner att jag kommer referera till med jämna mellanrum:)
image

Kram