Tvättstugan..

Har nu slängt in de sista två maskinerna för dagen. Hittade jag något fortsatt ”lappkrig”? Jo då, visst gjorde jag det. De är dock inte direkt några hot inblandade så vi lär väl klara oss undan några handgripligheter får vi hoppas..
image

Fortsätter med lite mera modetips inför hösten, denna gång från Sofi Fahrman som väl får anses vara en riktig fashionista..

image
Nu ska stövletter och stövlar vara spetsiga igen tyvärr, är ju lite mindre bekvämt för de stackars gamla misshandlade fötter man har.. Får hålla till godo med förra säsongens mindre spetsiga stövletter och stövlar, ingen kan ju påstå att jag har behov att köpa några nya..

image
Den sk Bikerjackan hänger med även i höst, gärna i ljusare färger, dvs inte svart. Kan blandas helt vilt med både det ena och det andra så det låter ju bra..

image
Det bästa av allt är att jeansen hänger kvar, blåa eller gråa ska det vara. Typ alla modeller från skinny, boot cut & de sk boyfriend modellerna är rätt så det är bara att rota i garderoben och använda det man har. Perfekt, för finns det något skönare än jeans. Till jeansen kommer skjortor i alla de former att vara helt rätt.

Ja, det var min trendspaning inför hösten det. Vi får väl se om det håller i sig eller dom det kommer helt nya trender innan vi vet ordet av. Det kan ju bli så ibland.. Men oavsett vilka trender som gäller så vidhåller jag det skrev i går ”If you like it – wear it” oavsett trendfaktor..

Snart dags att åka ner i källaren igen och slänga in den sista tvätten i torktumlaren, sedan är jag klar med tvätten för idag:)

Någon timme kvar innan det sedan är det dags för söndagsmiddagen på Grands Veranda. Får återkomma med en liten rapport efter det..

Kram