Trendspaning nr 2..

Förflyttade fokus från krig, våld & annat elände till något mer lättsmält och tillika ytligt: mode, så här kommer trendspaning nr 2 när det gäller hur vi ska se ut till hösten..

image
Det nya 60-talet verkar vara en trend som syns överallt så det kan vi nog räkna med att se mycket av i butikerna i höst.

image
Att ha Sneakers till typ allt är oxå ok i höst. De stora modehusen gör sina egna varianter, lär väl kosta därefter. Men man kan ju ta trenden även med billigare varianter, för det är onekligen skönt att slippa klackar jämt och ständigt. Så en bra blandning helt enkelt.

image
Glammigt & glossigt tycks fortsätta i alla varianter, inte bara i festkläder.. Ja, vissa saker kan säkert vara snygga men då tycker jag det ska blandas upp rätt så det inte blir ”överglossigt” men det är min personliga åsikt det..

image
Rutiga byxor ska vi ha om vi vill vara lite ”business like” men jeansen hänger starkt kvar och så även tunna skinnbyxor..

image
Grått hänger oxå kvar, i alla de olika nyanser och varianter. Kavajer, byxor, skjortor, tröjor – ja allt. Det, måste jag erkänna är jag extra tacksam för eftersom jag själv köpt en massa gråa kläder den senaste säsongen. Hade väl i och för sig inte brytt mig om det inte var trendigt längre utan det är snarare det faktum att jag inte lockas köpa nytt när man ser allt nytt i butikerna:)

Det är mycket det där med trendigt och mode, men det som är viktigast av allt tycker jag är:
”If you like it, wear it” och skit i alla trender i världen för det handlar om att känna sig bekväm med det man bär inte om man är ”rätt”

Kram