Flygbiljett bokad..

image
Lyckades få tag i en flygbiljett för dryga 800:- med Norweigan i slutet på juli. Förvånansvärt billigt, var förberedd på att det skulle kosta någon tusenlapp. Bokade ingen hemresa för behöver kunna vara väldigt flexibel med hemresan. Skönt ska det bli i alla fall och fick av bara farten massa energi och har hunnit bocka en en massa punkter på To do listan för fredag- måndag = nöjd.

image
Dagens Sigge rapport: han har kräkts lite idag men det var normalt eftersom han konstant äter på mina två palmer i lägenheten så inget att oroa sig för. Han är lite hängig/deppig men väsentligt mer social igen. Så det känns skönt.

image
Dagens balkongrapport: Det där med lättskötta växter vet jag nog inte exakt vilka det är.. Tre av dem jag köpte är redan bortom all räddning.
1. Får gå och köpa några nya och kanske vara lite smartare och fråga vilka som är lättskötta och inte gissa
2. Bli väsentligt bättre på att komma i håg att vattna dem.. och kanske vara lite vänlig och prata lite med dem oxå..

Apropå det där med olikheter så gäller nog följande devis för väldigt många kvinnor,,vissa män men troligtvis inte för väderpresentatören jag jämförde mig själv med i går:)
image

Kram