Lite bättre idag..

Sigge är om än inte sitt vanliga jag så är han i alla fall lite piggare och väsentligt mer social (dvs mer lik sig själv). Han äter, inte mycket, men det viktigaste är att han faktiskt äter.

Gjorde som sagt tidigare, även om man inte direkt kan kalla det stormning av Värmdös kommunhus, men åkte dit efter att ha givit upp 8 dagars försök att nå dem via telefon. Beskrev situationen i växeln och fem minuter senare stod en kvinna från Plangruppen där! Vi fick en möte direkt på plats, beskrev ärendet och huruvida planarkitekterna ansåg sig ha några synpunkter eller om bygglov kunde sökas direkt. Att kolla detta med Planarkitekterna var ett ”krav” från bygglovshandläggarna. Trodde inte mina ögon eller öron när det ringer i min mobil 30 minuter efter det att vi lämnat kommunhuset och får beskedet att planarkitekten diskuterat med sin chef och planläggning krävs inte utan vi kan söka bygglov direkt. Kunde inte ha blivit bättre!

image
Åkte därefter ut till Fågelbro Golf & Country Club för lunchmöte med deras nye VD Pelle. Ämnet och syftet är ett samarbete mellan Fågelbro & Lotus Properties. Riktigt bra möte, tror att vi kan hitta riktigt bra samarbetsformer där och den nye Vd:n Pelle var supertrevlig & lätt att ha att göra med. Lunch bjöds vi på, Bockholmen har tagit restaurationen, och den lunchen kan jag lova var riktigt riktigt god!
Stefan Persson (H&M) har ju gått in och köpt hela Fågelbro Golf och investerar för fullt så att det har blivit ett klart lyft och mer ska hända..

Kram