Finns dom i verkligheten?

image
Planhandläggarna på Värmdö Kommun alltså.. I minst en vecka har jag ringt ett par gånger om dagen, hamnar i kö i bästa fall för att när jag har nummer ett återkopplas till växeln med budskapet; ingen som svarar där..
I dag sa jag att jag verkligen undrar om dom finns eftersom det är helt omöjligt att få kontakt med dem. Vi provar att koppla till Sten svarar dom då. OK, sagt & gjort och mot alla odds så svarar Sten! Jag hinner prata i ungefär 10 sekunder innan Sten lite bryskt avbryter mig och hänvisar till att han är på semester. Helt otroligt, den enda planhandläggare på Värmdö Kommun som svarar är den som är på semester och inte vill prata. I morgon stormar jag Kommunhuset..

Lyckades locka Sigge att få i sig pyttelite parmesanost, det som han annars brukar sluka i sig. Har köpt några räkor oxå som håller på att Tinas just nu så får vi se om det kanske går att locka honom att äta några av dem. Annars ligger han kvar på samma plats i garderoben och är bara hängig. T flyger hem från Skåne och hjälper mig att hålla koll på Sigge. Han är verkligen inte sig lik, men har slutat att kräkas i alla fall.

För er som inte har eller har haft ett husdjur kanske det låter överdrivet med oron osv har men med sådan katt som Sigge levt ihop med en i 16 år så är de precis som en familjemedlem..

Kram