Nu SPA-dags..

image
Jag hoppar det där med fotbollen ikväll känner jag, matchen har väl dessutom redan börjat kan jag tro. Har inte kommit igång med mitt egna hemma SPA ännu utan tänkte göra det direkt efter den här lilla bloggen. Viktigt med det löpande underhållet av både kropp & själ, lätt att prioritera bort men det ska man nog akta sig för att göra. I dag har jag fått till det med förbandet på knäet så det gäller bara att jag inte förstör det nu.

image
Ska ju ut till Värmdö i morgon och kommer träffa David så jag måste komma ihåg att köpa några söta små kläder till lille Noah. Kanske inte direkt en sådan här björndräkt utan något lite mer somrigt och ”tufft” får se vad jag hittar. Finns ju så enormt mycket söta barnkläder och det framför allt i Marbella. Nog tur att jag inte har en liten dotter för då hade jag nog varit ruinerad, de har så enormt söta små klänningar, skor, kappor och allt ni kan tänka er.

I en veckas tid har jag ringt för att försöka få tag i någon på Byggnadsnämnden på Värmdö Kommun. Jag vet inte om de sitter i möten hela dagarna eller om de fikar hela dagarna men att nå dem på telefon är bara omöjligt. Så i morgon åker jag dit och ger mig inte förrän jag fått kontakt med någon så att vi i alla fall kan boka in en mötestid.

Sedan är det byråletar tid på agendan innan det är dags att åka till Fredriksborg. Vi har ju allsång i morgon kväll som jag tänkte se & framförallt höra, Patrik Isaksson är gästartist och jag hoppas på mycket gäster och soligt väder. Ska passa på att äta ordentligt och gott oxå. Blir ju lite si och så med det när man är ensam (T är i Vitemölla). Man ställer ju inte sig gärna och lagar värsta middagen till sig själv utan det blir mycket färdiglagat och annat trist. Men i morgon då ska jag äta massor av kökets goda mat!

Ja, då sätter jag väl igång med det löpande underhållet då:)

Kram