Ledsna blommor..

image
Mina blommor på balkongen ser allt annat än pigga & glada ut. Några av dem kan jag nog rädda med lite vatten, näring & ”kärlek” men för några måste jag nog tyvärr ge upp allt hopp. Det är svårt det där när man bor på fler ställen än ett, man vill ju ha det fint var man än är men det är inte helt lätt när det kommer till växter. Men nu ska jag ju vara i Stockholm ända till minst slutet av augusti så då kan jag kosta på mig att köpa några nya och ersätta dem som är utom all räddning. En balkong utan prunkande blommor är inte speciellt vacker och inte heller så mysig att sitta på så det är bara att ånga iväg och införskaffa lite färgglada och TÅLIGA växter. Just det där med tåliga är viktigt för jag har väldigt lätt för att glömma att vattna dem så de måste stå ut med att leva med någon som mig:)

Har hunnit med ett gäng punkter på dagens To Do lista men har en del kvar som ska hinnas med idag. Har bland annat bokat hotell till de spanska kollegorna som kommer till Stockholm med sina respektive i slutet av augusti. De har bara haft ett önskemål.. Att få ta med sina fruar till Wallmans för det var bland de bästa de varit med om så det har jag självklart fixat.
Nu kommer vi ju gå på en torsdag i början av säsongen men jag hoppas att det blir OK bokat ändå, förra gången vi var där var på en lördag när beläggningen var rätt bra. Kommer kännas konstigt att inte Gunnar är där.. Men Åsa, Anders mfl finns ju kvar och håller ställningarna.

Ska fixa lite till och sedan ge mig iväg och köpa tåliga balkongväxter, Coca-Cola och nya förband till mitt knä. Jag tror vi kan konstatera att sjuksköterska inte är en alternativ karriär för mig. Går sådär bra för mig när jag ska lägga om det själv, men desto bättre för Apoteket som får sälja fler förpackningar..

Kram