Jo-Jo sömn..

I natt är ett sådan där natt igen när man likt en jo-jo bantare inte håller rytmen. Sover typ 1,5 vaknar är vaken stund och somnar om i 1,5 till osv. Frustrerande..
Såg aldrig klart filmen i går, det är med filmer som med böcker blir jag inte ”fångad” tappar jag snabbt intresset och börjar göra något annat. Skriva To Do listor till exempel eller spela ett eller ett par omgångar Ruzzle.

Det var i alla fall en trivsam lördagskväll nu när det börjar bli lite ordning & reda i lägenheten.
image
Någon tavla som ska upp och lite annat fix så är det snart klart. Till och med Sigge känner sig redan ”hemma” och har intagit sin favoritposition där han tillbringar en väldig massa tid.
image
Eftersom han har i princip samma färg som fåtöljen så syns han knappt men hur som så ligger han där och bara är, precis som katter för det mesta brukar göra.

Har nog aldrig följt med så dåligt i ett stort mästerskap i fotboll som nu. Är ju egentligen intresserad och tycker fotboll är kul men har liksom bara inte kommit igång att titta. Men om jag fattat det rätt så tog Holland brons idag och jag gissar att Tyskland vinner i morgon. Tycker Tyskland brukar spela så ”tråkig” fotboll så jag måste nog säga att jag håller på Argentina. Det vore mycket roligare om de fick vinna, kanske till och med slår till och ser på matchen:)

I morgon ska jag förutom att göra nästa veckas To Do lista göra en översiktsplan över resten av året. Inte på superdetaljerad nivå utan lite mer övergripande nivå som diskussionsunderlag i våra olika bolag. Det börjar ju bli några stycken nu och då blir det omöjligt att ta saker på ”volley” som man kan göra om man är helt egen och kanske kör ett eller två bolag. Sådant arbete tycker jag är kul och stimulerande. Mycket av det andra av mer administrativ karaktär har jag självinsikt nog att inse att det inte är min bästa gren. Är otroligt skönt att vi har Ellen som tar över mer och mer av det administrativa arbetet men än är det en bit kvar innan hon tagit över allt. Frågan som kommer uppstå då är om hon kommer hinna med allt själv eller om vi behöver utöka med en halvtidstjänst inom admin. Det kan vi lösa inom befintliga resurser säkert på ett bra sätt men hur, när och på vilket sätt det återstår att se. Mitt mål är i alla fall glasklart och det är att göra så lite administration som möjligt.

Då gör vi ett nytt försök att sova – förhoppningsvis längre än 1,5 timme..

Kram