Färgblind?

När man ser det färdiga (åtminstone tillfälligt färdiga) resultatet av blommorna på min balkong är nog den första slutsatsen man drar att det är en färgblind stackare som stylat sin balkong. Strunt samma, det blommar i alla fall. Ska komplettera med något mer så att det blir riktigt prunkande och härligt. Inte lika lätt att få till det som det var att skapa oasen på bergsaltanen i Marbella men man får göra bästa möjliga helt enkelt.
image

image

Lyssnade på Sommar med Börje Salming, missade förvisso första kvarten men kan inte påstå att det var något särskilt bra Sommarprogram. Kvaliteten varierar verkligen och den man minst anar kan leverera ett jätteintressant program medan andra är rätt trista och man kan riktigt höra hur de sitter och läser från sitt manus. Jag förstår att man behöver ha ett manus men det krävs lite inlevelse oxå för att det ska bli intressant för lyssnaren. Det sägs, jag vet inte om det stämmer, att Göran Persson körde sitt Sommarprogram helt fritt, dvs utan en enda manusrad med sig in i studion. Då är man sannerligen ett proffs måste jag säga, även om jag i övrigt inte är överförtjust i just Göran Persson.

image
Ikväll ska jag köra mitt hemma SPA med hela programmet. Då hade jag önskat mig att kunna göra det i det här badrummet..
image
Om jag någon gång kommer att bo i New York, vilket jag med all sannolikhet inte kommer att göra, så ska jag ha ett sådant här badrum med ett exakt likadant badkar. Tänk att ligga där i skumbadet, sippa på ett litet glas champagne och filosofera och då & då kasta en blick ut över Manhattan. Bor man så behöver man inte hålla på med hemma SPA då får man allt sådant fixat på någon tjusig salong.
Men ikväll får jag hålla mig till mitt badrum på Banergatan och det är inte så illa det heller:)

Kram