Uppdrag utfört..

Varit i väg till Fältan och införskaffat nyttiga juicer, lite städmaterial som saknades och några böcker. Blev en lite salig blandning av böcker, Jeffery Archers böcker brukar jag älska så jag hoppas att jag kommer göra det med denna oxå (förlåt Bengt, men du måste nog vänja dig:)).
image

Har två långa tavelramslister i sovrummet och Aga har hjälpt mig att framkalla lite bilder, både sådana jag tagit själv och några som jag ”stulit”. Hade bara 6 ramar så passade på att köpa tre till så att jag kan göra färdigt eftersom jag hade beställt 9 bilder.
image
Blir lite mer personligt med egna foton än bara köpta, så med de sex jag hunnit sätta upp känner jag att det kommer bli superfint när jag kompletterat med de tre sista. Jag ska verkligen inte klaga för jag är så tacksam över möjligheten att få hyra dem här lägenheten, jag får se det som en utmaning i att tänka ut kluriga lösningar så att jag får plats med kläder och annat sånt som vi tjejer brukar ha rätt mycket av. Känns i det perspektivet som en ”manlig” lägenheten och då företrädesvis en väldigt o-modeintresserad man. Men om jag inte löser det själv, vem kontaktar jag då? Jo, självklart Förvaringsdrottningen Paulina som ni kanske sett på TV och läst om. Hon är mästare på förvaring och jag har känt henne ett gäng år så hon hjälper nog mer än gärna till. Men först gör jag ett eget försök att få till på ett bra sätt.

Det var nog klokt att hoppa över Fredriksborgs besöket i dag, att åka tunnelbana & buss etc hade nog belastat mitt stackars knä mer än nödvändigt. Tyckte det räckte med den korta promenaden till Fältan och det känns verkligen inte bättre efter det i knäet. Så i dag; stanna inne, städa, piffa och vila.

Kram