No comments..

image
Var tvungen att stänga ner kommentarsmöjligheten. De senaste dagarna har jag fått mellan 150-200 kommentarer som bara är ren reklam med länkar till massa outlets hit & dit. Tog typ minst en halvtimme per dag att bara rensa bort det där skräpet. Har bett mina fina IT-killar som gör våra hemsidor mm att se vad man kan göra för att stoppa det men till dess har jag den nerstängd. Testade Bengts förslag men antingen så fattade jag inte eller så hjälpte det inte. Men om ni någon gång behöver tips på någon skum nätförsäljning av precis vad som helst – call me, jag har nog sett de mesta här på bloggen den sista tiden:)

Det där nagellackstipset är säkert jättefint men inte när jag gjorde det på mig själv. Blev lite olika stort på olika fingrar etc så det är nog bäst att lämna över till proffsen, i alla fall för min del. Ta bort & gör om helt enkelt, men med en färg då.

Har ju ca 1,5 timme på mig innan jag ska möte kvällens kompis date i Cadierbaren så om det ska bli folk av mig är det dags att sätta igång nu:)
image
Måste ju hinna hitta rätt kläder & rätt bling-bling, duscha & allt annat..

Kram