Mot Kalmar..

Vaknade 06.15 utan väckarklockans hjälp så hade för ovanlighetens skull gott om tid innan flyget gick från Bromma 09.00. Landade 09.50 i Kalmar – flygplatsen kändes rätt avlägsen gårdagens Malaga och Arlanda:)
image

Sedan direkt iväg till Slottet för att kolla hur långt allt kommit. Det kommer att bli så bra! Slottet i sig är fantastiskt och möbler, belysning etc bryter på ett superfint sätt mot de gamla slottsväggarna och slottsmiljön i stort. Gick igenom status vad gäller porslin, bestick, glas & you name it. Thomas & Lotta har verkligen koll och lagt ner hjärta, själ & energi så det var check på allt. Imponerad!

Avbrott för möte med kommunen och Tillståndsmyndigheten. Därefter tog vi en tur till Öland, tror nig det var närmare 30 år sedan jag var där sist. Satt i solen & åt en helt ljuvlig hasselnöts mjukglass.
Sedan kollade vi runt lite på konkurrenter och annat i Kalmar – kunde inte låta bli att ta några foton på de underbara rabatterna på Krusenstiernska (nu stavar jag säkert fel..)
image

image

Vi hann oxå gå igenom lite mer kring den officiella invigningen den 27/8. Även här känns allt på banan så jag är totalt ”onervös”
när det gäller Thomas & Lottas jobb, superproffs!

Nu tillbaka mot Stockholm med Kalmar flyg. OBS! Propellerplan trodde jag skulle dö när jag upptäckte det i morse på Bromma men det gick bättre än förväntat. Flygtiden är ju typ 45 minuter och vädret var bra så nu klarar jag till och med att flyga propellerplan utan vare sig champagne eller att svimma:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.