Ibland..

image
..kan en sommarbukett till sig själv verkligen göra skillnad.
Likaså ett samtal med en vän som både är klok och som man tycker väldigt mycket om. Har haft ett sådant nu ikväll och även om jag egentligen hatar att prata i telefon så uppskattade jag det här långa telefonsamtalet mycket.
Bra vänner är viktiga både att ha och att vårda. Tyvärr glömmer man det ibland med alla måsten och ”borden” runt sig. Farligt farligt, visserligen är det så att äkta riktigt bra vänner alltid finns där även om det kan gå ganska långt mellan gångerna man hörs men jag och säkert många med mig kanske ska tänka på att bli bättre på att både träffa vänner men oxå att kanske ibland bara skicka ett kort sms.
Att skicka en kram, tanke eller vad som helst så att man visar att man bryr sig & tänker på dem..
image

Våga lite mer är heller ingen dum ide – bryta mönster och göra nya saker just bara för att man faktiskt vill och har lust att göra det. Egentligen kanske msn inte har tid eller inte ”borde” men just därför kanske man ska göra det.. Man kanske får nynenergi, ny inspiration och helt enkelt mår lite bättre..

image

image
Man kan ju inte riskera att bli en sur, tjurig & enveten liten Lilla My:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.